Empty input
  Zašto me tako glupo gledaš? Ja sam tvoj mobiltel! Samo sam hteo na na svježi zrak! Bilo mi je previše mračno i tijesno u tvom džepu! Sada je bolje. Hvala!
launch
Ujutro ne jedem jer mislim na tebe, popodne ne jedem jer mislim na tebe, navečer ne jedem jer mislim na tebe, po noći ne spavam jer sam gladan.  
launch
  Pita sin majmun majku: zašto sam ja tako ružan?Majka: Šuti sine i budi sretan da ne izgledaš kao ovaj što poruku čita  
launch
  Sanjao sam da sam krao kokoši i jaja iz kokošinjca i da su me ulovili. Ti si mi bila sudac. Za kokoši si me osudila, a za jaja si me pomilovala.  
launch
Uzimaš li ti mene za zakonitog SMS-dopisnika, da mi pišeš u dobru i lošem signalu, sve dok nas nedostatak kredita, kao i prazna baterija ne rastave?  
launch
Dobra večer, ja sam vanzemaljac i živim u vašem telefonu. To što upravo stišćete su moja jaja. Sudeći po vašem osmjehu, to vam se sviđa pa vas molim da nastavite.    
launch
Volim te gledati ujutro dok spavaš mirno, remetiti ti san, poskakivati ti po licu, gledati te kako se zbog mene budiš. Bit ću s tobom i noćas, tvoja muha.
launch
Znam i sama koliko ti značim, koliko ti nedostajem, kako sam ti potrebna u ovom trenutku. Žao mi je sto sam te zauvijek napustila. Tvoja pamet.
launch
Izgubio sam vjeru u sebe, izgubio sam vjeru u ljubav, izgubio sam vjeru u Boga. Smisao života pronašao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
launch
Pošalji ovu poruku stotinama prijatelja i nesto neočekivano će se dogoditi - imat ćeš praznu bateriju i veliki račun!  
launch
Sudjeluj u svjetskom danu za borbu protiv mentalnih bolesnika. Pošalji SMS poruku u znak solidarnosti jednom retardiranom prijatelju kao što sam i ja učinila!.  
launch
Kod nas u ludnici je strava...daju nam da skacemo u bazen,a kad smo dobri puste nam i vodu... :)  
launch
 Ja volim svoga telefona, mnogo je dobar, i kamera mu je inferiorna, al moz da posluzi, i kupijo sam ga u wienu
launch
Statistika pokazuje: kad bi pi*ka imala zube 60 posto muskaraca bi ostalo bez prsta, 30 posto bez jezika,a samo 10 posto bez ku*ca. Nebojte se vi nespadate nigdje!
launch
Proljeće je, ptice to rade, pcelice to rade, leptiri također, hočemo li i mi? Zaboravi, ni jedan čovjek ne moze letjeti!  
launch