Empty input
Uhvatio narkoman zlatnu ribicu, a ona mu kaze: - "Pusti me ispuniti cu ti 3 zelje, pa izaberi koje ces." narkoman: - "Prebaci Ruse u Kinu." Ribica: - "Dobro." narkoman: - "Sad prebaci Kineze u Rusiju." Ribica: - "Dobro." narkoman: - "A sad ih sve vrati na svoje mjesto." Ribica: - "Pa sto si htjeo da ih sve prebacijem, a sad hoces da ih vratim?" narkoman: - "Ma bitno je samo da se nesto desava."
launch
Uhvati Bill Gates zlatnu ribicu i kaze mu ona: - "Molim te baci me natrag u vodu." I baci nju Bill natrag pa nastavi pecati. Kaže ribica: - "A, želja?" Bill: - "Ma, ajd dobro! Reci....."
launch
Sretnu se dve zlatne ribice i jedna ce -Sto si tako naduvena? Ma uhvatio me Haso i rekao -tri želje? Ne seri ribice!
launch
Upecali meda i zeka zlatnu ribicu, ribica im kaze za 3 zelje.. Pocese se prepirati ko ce prvi reci zelje, medjutim ribica kaze neka meda kaze prvi jer je stariji i jaci.. I meda kaze prvu zelju: -Vidis onu sumu tamo, zelim da se svako stablo pretvori u medvedicu.. Ribica pita sto ce ti toliko medvedica a meda se smesi i kaze "neka, neka".. Red na zeku da kaze prvu zelju: -Vidis onu livadu, zelim da je puna mrkve.. I bude tako Red na medu da kaze drugu zelju: -Vidis onu sumu tamo, zelim da se svaka grana na svakom stablu pretvori u medvedicu.. Ribica pita sto ce ti toliko medvedica a meda se smesi i opet "neka, neka".. Red na zeku da kaze drugu zelju: -Ja zelim jednog Harley Davidson-a.. I ribica mu stvori.. Na kraju poslednja medina zelja: -Vidis onu sumu, zelim da svaki list na svakoj grani sa svakog stabla pretvoris u medvedicu, a ribica opet sto ce ti toliko medvedica a on slatko "neka, neka".. I red na zeku da kaze poslednju zelju: -Kad zeka na motoru uveliko umakao, fura 200 na sat i vice: "ZELIM DA JE MEDA PEDER" ! ! !
launch
Upeca alkoholičar zlatnu ribicu i ona kaže da ce mu ispuniti tri želje ako je pusti i ovaj pristane. pita ga ribica koja mu je prva želja, a on će: - Hoću da umjesto vode ovom rekom teče rakija, i spuni mu se želja. - Koja ti je druga želja, pita ribica. - Daj mi najveću kriglu što postoji da zagrabim sebi rakije, i želja mu se ispuni. - koja ti je treća želja? - Daj mi jedan bambus da presečem ovu rakiju.
launch
Upeca ludak zlatnu ribicu. Ribica kaze -:"Posto si ti ludak ispunicu ti jednu zelju." A on ce na to: -"CRKNI."
launch
Perica upeca zlatnu ribicu i ona progovori: -Pusti me, ipunicu ti jednu zelju. -Samo jednu? -Da samo jednu. -Zelim da uhvatim zlatnu ribicu koja ispunjava tri zelje.
launch
Uhvatila žena zlatnu ribicu i ova joj kaže: -"pusti me i ispuniću ti 3 želje, ali moraš da znaš sve što poželiš tvoj muž će dobiti 10 puta više" -" U redu"- kaže žena -"prva mi je želja da budem najljepša žena na svijetu"-"dobro"- odgovori ribica-" ali tvoj muž će biti 10 puta ljepši od bilo kog drugog muškarca na plan...eti" -"nema veze, on voli samo mene" -"dobro koja je druga želja?" -"da budem najbogatija na svijetu" -"ali tvoj muž će biti 10 puta bogatiji od bilo koga drugog na planeti" -"nema veze, on mene voli" -"aha, a koja je treća želja?" -"želim da dobijem LAGANI infarkt"-reče žena...
launch
Upeca zemunac zlatnu ribicu. I ribica mu kaze da ce da mu ispuni jednu zelju ako je pusti. Zemunac: Dobro hocu neka dobra kola! Ribica: Ces na odlozeno placanje ili na lizing? Zemunac: Ces ti na mast ili na ulje?
launch
Ribar uhvatio zlatnu ribicu.Ona ga moli:postedimi mi zivot i ispunicu ti zelju.Zapravo nista mi ne treba.Maa... ne bih se zalio na medalju za hrabrost.Odjednom je sevnulo i ribar se nasao na bojnom polju tik ispred kolone tenkova.Pogledao je dinamit koji je drzao u ruci i zakljucio: Do davola!Osigurala mi je posmrtno odlikovanje!
launch
Šetali Muju, Talijan i Amerikanac pustinjom.I najednom vide jezerce, a u njemu zlatna ribica.Uzmu zlatnu ribicu i kaže im ribica: -Vratite me natrag u jezero i ispuniti ću vam svakom po jednu želju. I vrate je oni u jezero i kaže Amerikanac svoju prvu želju: -Ja bi kući. I vrati se kući.Zaželi Talijan svoju želju: -I ja bi kući. I vrati se kući.I red Muju da kaže svoju želju: -A meni je dosadno...ajde ti meni vrati onu dvojicu.
launch
Ulovi covjek zlatnu ribicu u Dunavu i ribica mu kaze: - Ako me pustis ispunit cu ti 3 zelje - Dobro, neka ceo Dunav bude od rakije. Puf i zelja mu se ispuni. - Neka i cela Sava bude od rakije. Puf i zelja mu se ispuni. - a treća želja? pita ribica. - Pa, daj mi jos litar rakije!
launch
•Uhvati Narkoman zlatnu ribicu,a ribica mu kaže: Ribica: Pusti me molim te ispuniću ti 3 želje! •Narkoman razmišlja i prihvati. Narkoman: Prva želja mi je da se svi Nemci presele u Ameriku. Ribica: Želja ti je ispunjena Narkoman: Druga da se svi Amerikanci presele u Nemacku! Ribica: Želja ti je ispunjena! Narkoman: A treća da se sve vrati kako je i bilo! Ribica:Dobro,ali kakva je svrha toga? Narkoman: LUDILO BRATE!!
launch
Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu,kao i svima prije njega kaze: Molim te beci me nezad u vodu. Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca Izviri zlatna ribica iz vode i kaze: A,zelja? Na to ce Bil: Ma ajd dobro! Reci sta zelis!
launch
Kako se zove zlatna ribica koja je bankrotirala? - ''Bronzana ribica''
launch