Empty input
Pita učiteljica decu: - "Deco, sta je to malo, crveno, skače po sumi?" Deca bleje, razmisljaju, pa se posle nekog vremena javi mali Perica: - "Mogu ja, učiteljice?" A učiteljica će: - "'Ajde, pokusaj." - "Pa, ja mislim da je to zagonetka."
launch
Jednog dana učiteljica je zadala da se napiše sastav koji sadrži reč: ANANAS. Perica je napisao: "Moj tata je primio platu, napio se i sve je potrošio, a na nas nije mislio".
launch
Dođe Perica kući iz škole sav snužden. Kad ga je ćale video počne da ga ispituje: • Pa šta je? Jesi dobio jedinicu? • Nisam. • Je l' te neko pretukao? • Nije. • Jesi dobio ukor? • Ma nisam. • Pa sta je onda... jesi zaljubljen? • Jesam... • Pa u koga? • U Janoša. • Crrrrrrrni sine, PA ON JE MAĐAR!
launch
Dođe majka da probudi Pericu za školu, a on sav u suzama. Pita ga mama: - Sine, zašto plačeš? - Sanjao sam da je izgorela škola! - Ne plači, dušo, to je bio samo san! - Zato i plačem!
launch
Kaže Perica: -Kad se kunem majkom, lažem 100%, a kad se kunem tatom, ne lažem, majke mi!
launch
Kaze nastavnica ucenicima: - "Neka ustane onaj koji sebe smatra budalom!" Ustane Perica. Nastavnica ga upita: - "Perice, zasto ti sebe smatras budalom?" Perica ce na to: - "Ne smatram se budalom, nego mi je zao gledati Vas kako tu sami stojite."
launch
Uđe mali Perica jednog jutra u maminu i tatinu sobu i zatekne ih u nezgodnom položaju. - Nije fer, a mene šaljete psihologu zato što sisam prst!
launch
Tata, gde je Afrika? Pita Perica oca. Ne znam ali verovatno nije daleko. U mojoj firmi radi jedan crnac i svaki dan dolazi na posao biciklom.
launch
Dodje uciteljica u skolu u gacama i kaze: - kome se ne svida nek izadje Svi izadju ostane Perica Drugi dan dodje u tangama ! - kome se nesvidja nek izadje! Opet svi izadju ostane Perica Treci dan dodje samo sa listom i kaze: - kome se ne svidja nek izadje ! Svi izadju Perica ostane Pita uciteljica: - sto ti stalno ostajes ? Perica odgovara : - cekam listopad!
launch
Pita nastavnik Pericu: - koliko je 2+2? Perica kaze: - 4! - sjedi Perice, 5 ! - jebem mu boga, znao sam da je 5 !
launch
Pita Perica uciteljicu: - "Sme li se uciteljici reci krava?" - "Ne sme Perice, to ni slucajno!" - "A sme li se kravi reci uciteljica?" - "To sme." - "Dovidjenja UCITELJICE!"
launch
Učiteljica zadala temu za pismeni zadatak: "Da sam direktor..." Svi pišu, samo Perica sedi skrštenih ruku. - A što ti ne pišeš, Perice? - Čekam sekretaricu.
launch
Došao Perica na ispit i izvlači pitanja.PRVO NE ZNA,DRUGO NE ZNA,TRECE NE ZNA.Profesor u u indeks upise: MAJMUN.Perica vidi šta je ovaj napisao i kaže:Profesore.ovde je samo vaš potpis, nema ocene!!!
launch
Dobila Marica prvu menstruaciju, uplašila se, a nigde nikog da pita šta je to. Tata radi, mama kod frizera, kud će, šta će ode kod komšije Perice. Gleda Perica, gleda i zaključi: - Marice, ja ti nisam neki stručnjak, ali kako se meni čini tebi su odsekli pišu.
launch
Plače mali Perica i dođe kod mame : -Šta je bilo sine? - Mama,Mama meni se piški - Dobro sad će te mama odvesti u wc - Neću da me ti vodiš - Dobro sad će te tata odvesti - Neću ni da me tata vodi - Pa ko oćes da te vodi ? - Oću da me vodi baka - a zašto ? - Njoj se tresu ruuuukeeee!
launch