Empty input
Pitali cigu sta bi uradio da bude smak sveta a ciga odgovara: • Brate, spakovo bi se i otiso za Bec!
launch
Pita mali ciga tatu: • Tata, kako se oblaču gaće? • Jesam li ti sto puta rekao. Napred žuto, nazad braon!
launch
Svercovali ciga i ciganka tvora, i ne znaju kud ce da ga stave. Kaze ciganka: -Ma stavicu ga ja u gace. -Nemoj u gace, smrdi -Ma ko ga jebe, nek' crkne!
launch
Sretnu se dva ciganina! - Gde si poso brate? - Idem u radnju da kupim bre cipele! - Ajde majke ti kupi i meni jedne ako te ne uvate!
launch
pusi ciganka cigi: - jao kakav ti je, ko secerna repa! - tako sladak? pita cigo. - ne, tako prljav!
launch
Krenuo ciga da kresne ciganku i cima je.. - ajd daj mi malooo.... - ma ne dam.. - ma daj mi dacu ti mobilni... - ma necu... - ma dajem ti mobilni sto posto.... Ova se necka i na kraju pristane... ciga je odvali i sedne pored kad je zavrsio. Oblaci se ciganka i kaze: - ajd daj mobilni... - evo... 063 1234567.
launch
Pita sin ciga tatu: Tata, ‘oćemo li na leto na more?? A tata ce: Znaš sine, 70% hoćemo a 100% nećemo.
launch
Ciga: - Imate li prašak za buve? Prodavac: - Imate li psa ili mačku? Ciga: - Imam buve.
launch
Ciga, Amerikanac i Japanac se takmice u genetickom inzenjeringu. - mi ukrstili kravu i kokosku- Kaze Amerikanac. - Pa koja je korist? Pa nosi jaja i daje mleko istovremeno. - mi ukrstili svinju i stonogu-Kaze Japanac. - Pa koja je korist? Pa vise mesa i svinjskih butova. - mi ukrstili picajzlu i svica- Kaze Ciga. - Pa koja je tu korist? - Pa nema koristi, ali uvece kad prodjes kroz Cigan Malu, svetli ko u Las Vegas!!!
launch
Bio Ciga u Africi, pa kad se vratio, priča ostalima: - Tamo u ta pustinja niiišta nema, ni travka, ni drvo, ni brdo, sve ravno - sam' pesak! - E? - Ma da! I tako ti idem ja, idem, idem, kad iskoči pred mene lav! Lav riče, skače, 'oće da me pojede! I ja tu krenem da bežim, razumeš, i popenjem ti se na jedno drvo, razumeš, i tu lav skače, skače, riče, skače, riče, da poludi, razumeš! - Čekaj bre, zar nisi rek'o da tamo nema niiišta, ni travka, ni DRVO?! - Aama bre! Lav je to! Nema tu ima-nema!
launch
Zašto u ciganskim svatovima ima mnogo torti? - da ne idu sve muve na mladu!
launch
Sedi ciga vojnik na klupi u kasarni i zamišljeno gleda u daljinu. Nailazi kapetan a ovaj ga ne primećuje. Kapetan mu se obrati: - A, ti mene ne jebeš ni dva posto, je li? - Jebem gos'n kapetan, kako ne jebem, samo vas nisam video.
launch
Jel znate koja je razlika između pregaženog jelena i pregaženog cigana ? Ispred pregaženog jelena se vide tragovi kočenja !
launch
Tata Ciga uči malog Cigu oduzimanje: - Sine, kako ne shvaćaš. Evo, ako imam 5 jabuke i bacim 3, kol'ko mi ostane? A mali Ciga će: - Imaš jabuke!!!!!???
launch
Kako se zove vw buba puna cigana?? Smrdibuba!!
launch