Empty input
Naše prijateljstvo nije u trendu! Ono ne prati modu, ne dobija kredite i ne otplaćuje se na rate, ali i pored toga je najbolja investicija u mom životu!!!
launch
Tisuću ruža procvjetalo u vrtu snova, tisuću zvijezda zasjalo u očima ljudi koji te vole, a samo jedna ruža iskrenog prijateljstva zivi u mom srcu za tebe!
launch
Prijateljstvo je krhko kao latica ruže,za oslonac u životu prijatelji služe ,zato hrabro i odlučno kroz život gazi jer te tvoja prijateljica sa strane pazi!  
launch
Sjeti se da imas nešto važnije od zlata, nesto slađe od čokolade, sjeti se prijateljice da imaš mene i da cu uvijek biti tu uz tebe!  
launch
Kad te tuga snađe i oči su ti pune suza a neznaš kako to preboljeti i nasdtaviti dalje živjeti, obrat se meni koja če uvijek niti uz tebe u nsjtežim trenucima, davati ti savjete i tješiti te odjutra do mraky. nemoj nikada popustiti većkreni dalje uživaj u barem malo trenutaka kojew ti je pružao život. a kad jednog dana tvoja dobra duša nestane zauvijek na nebu če te čekati moja duša kao znak prijateljstva i ljubavi!  
launch
Prijateljstvo je, kada se posvadjamo, i odlucimo da je kraj, jednom za svagda, ali onda ostavimo sa strane nas ego, uhvatimo se za ruke i kazemo TREBAS MI!  
launch
Ako urem i odem u raj i tad ?u ti biti prijateljica znaj.Na svakoj zvijezdi ispisat ?u ime tvoje da vide i an?eli kog zauvijek ?uva srce moje..
launch
Odlazi djetinjstvo,odlaze dani,ostju ljubavni stihovi na klupi ispisani.Odlazi djetinjstvo kao sun?ev sjaj, al mi ?emo uvijek ostati prijatelji znaj!!
launch
Ona me trpi sta god da uradim . Ona me bodri kada je citav svet protiv mene , kada padam , ne tesi me , vec me namerno provocira da ojacam , da krenem dalje. Ona brise moje suze pre nego sto padnu , ona se smeje glasnije nego drugi. Oprasta gluposti , sranja , oprasta mi sto sam idiot i sto se u iste zaljubljujem . Jer samo ona zna pravu mene , i zna kakva sam u odredjenim situacijama . Najbolja drugarica. !
launch
Uloga prijatelja je da bude uz vas kada gresite. Kada ste u pravu, svi ce biti pored vas.
launch
sve na svijetu prolazi kao morski val al jedno ipak ostaje...PRIJATELJSKI ZAGRLJAJ...Prijateljstvo je kao zvijezda koja nebo krasi a ti je ?uvaj da se ne ugasi...by paula i nikola
launch
Na ovom svetu ima svakakvih ljudi,prijatelj se danas tesko pronalazi,ako ti u dusi tesko i mucno bude ti se onda prijatelju svom obrati jer prijatelj je samo onaj koji lose uvek gazi i tebi ruke za oslonac ti pruzi!!!
launch
Prijateljstvo-to nisam ja tonisi ti to niste vi to smo mi svi..prijateljstvo nije poklon nije to staklena vaza nije to zlato toje zagrljaj srca sa srcem i srca jato....
launch
Prijateljstvo je sre?a, prijateljstvo je ljubav, prijateljstvo je vjernost, prijateljstvo je .....NESTO NEOPISIVO!!!!!
launch
....ruza vene,trn ubada,zlato gubi sjaj,ali nasem prijateljstvu nece doci kraj...
launch