Empty input
Najljepše vjenčane čestitke želim vama dvoje posebnih ljudi. Ljubav je najbolja kad je dijeli dvoje. Morate znati da ste zajedno jači i da ste jedno i kada ste zajedno. Želim vam sretan i prelijep bračni život.
launch
Šaljem vam najtoplije želje i život koji ćete izgraditi kao jedna cjelina, jedna duša. Neka baklja vaše ljubavi svijetli nad vašim brakom.
launch
Iskrene ljubavne priče nikada ne završavaju. Sretan zajednički život vam želim i još mnogo divnih poglavlja u vašoj ljubavnoj priči.
launch
Vas dvoje ste tako lijepi i jedinstveni kao ljubav koju dijelite. Počašćen sam prisustvovati braku koji će biti najljepši od svih.
launch
Želim vam prelijep život zajedno. Susretat će te se sa preprekama, ali one vas nikada neće povrijediti nego učiniti jačima.
launch
Želim da imate vjenčanje iz snova i najljepši brak od svih.
launch
Nadam se da će te imati dug i sretan život zajedno. Uvijek tretirajte jedno drugo bolje nego što vi želite biti tretirani.
launch
Dragi prijatelju, želim ti najljepše želje koje jedan par može dobiti. Neka vaš život bude ispunjen ljubavlju, srećom i radošću koja će rasti svakog dana.
launch
Sve najbolje u braku za par koji je pokazao da je ljubav istinita i da traje zauvijek. Neka vaš život nastavi rasti u ljubavi i zajedničkoj sreći.
launch
Napokon je došao ovaj dan. Odlučili ste da započnete novi život koji ce biti zajedništvo dvoje voljenih ljudi. Želim da se svaki slijedeći dan zaljubite jedno u drugo i tako do vječnosti.
launch
Drago nam je što smo dio ovog posebnog i prelijepog dana dvoje zaljubljenih. Neka nadolazeće godine unesu radost i ispune vaše živote srećom.
launch
Želim vam sve najljepše u braku od srca. Neka vaš brak bude kao vedra noć, puna blještavih zvijezda ljubavi, radosti i brižnosti.
launch
Najtoplije želje vam želim. Vi ste jedan poseban par i neka vaše vjenčanje udruži jednu veliku ljubav i dvije duše spoji u jednu.
launch
Čestitam vam na vjenčanju. Ovo je ogromna čast, prisustvovati ovom posebnom danu i  svjedočiti vašoj prisezi da ćete voljeti i čuvati jedno drugo za vrijeme cijelog vašeg života. Neka vaša ljubav bude svakim danom jača a svakom godinom idealnija.
launch
Ovdje svjedočimo da dva srca postaju jedno i molimo se da će uvijek ostati i lupati kao jedno te se voljeti i slagati. Želim da vaša ljubav svakog dana jača i da vam svaki dan bude prilika da se volite više. Zelim vam sretan i dug brak.
launch