Empty input
  Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu - to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ti ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude! Sretan rođendan !    
launch
Puno želja, premalo mjesta, puno ljubavi, a poruka tijesna. Puno osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo, ali jedno ipak može: SRETAN ROĐENDAN.  
launch
Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Sretan rođendan.  
launch
Život neka ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!
launch
Opet ti je rođendan? Ne želim te kritizirati, ali zar ne misliš da ti je to već prešlo u naviku?
launch
Zamisli nešto najljepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi vječnošću, ukrasi zvijezdama i tek tada ćeš saznati koliko ti toga želim za rođendan!  
launch
Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!  
launch
Samo djelić onoga što ti želim bit će dovoljno da budeš sretan život cijeli. Sretan rođendan.  
launch
Večeras je, dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć'. Vino i svijeće, na stolu ruže dv'je, a znam da nećeš doć'. Ipak, sretan ti rođendan.  
launch
Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.    
launch
Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve lijepo, a promaši sve loše... Sretan rođendan!  
launch
Zaboravi muku, tugu i sve boli. Na današnji dan samo voli. Ne daj nikome da želje ti kvari... Sretan rođendan i neka ti se ispune sve lijepe stvari.    
launch
Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.  
launch
Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći... Sretan rođendan.  
launch
Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san - Sretan Ti rođendan.  
launch