Empty input
Draga mama, volim te! Ti si sunce koje sja. Želim da uvijek budeš radosna.    
launch
Za najbolju mamu koja je uvijek imala osmijeh za mene. Iako smo sada razdvojene, šaljem ti veliki zagrljaj i poljubac. Sretan Majčin dan.
launch
Volim te sto si najlepsa bajka i sto si rođena da budeš baš moja majka.    
launch
U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije vidjena… A ona glasi.. Srecan dan žena !  
launch
Nek ovaj dan bude tvoj ljubavi mojaEvo ti ruza, evo ti ljubavzaboravimo sve ruzno, zaboravimo ratnajdraze moje, sretan ti dan žena !  
launch
Ovo je slatka poruka, pisana slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslana u najslađoj minuti i može je dobiti najslađa osoba na svijetu. Slatkica sretan ti dan žena !  
launch
Cvate ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cvate i dalje!!! Sretan ti dan žena !  
launch
I da se svet menja i da se svet rusi, jedna je zena uvek i u srcu i u dusi.Ne daj boze da je nema…Majko srecan ti 8. mart dan zena
launch
  Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu - to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ti ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude! Sretan rođendan !    
launch
Puno želja, premalo mjesta, puno ljubavi, a poruka tijesna. Puno osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo, ali jedno ipak može: SRETAN ROĐENDAN.  
launch
Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Sretan rođendan.  
launch
Život neka ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!
launch
Opet ti je rođendan? Ne želim te kritizirati, ali zar ne misliš da ti je to već prešlo u naviku?
launch
Zamisli nešto najljepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi vječnošću, ukrasi zvijezdama i tek tada ćeš saznati koliko ti toga želim za rođendan!  
launch