Empty input
Ako ti je do mene,ako na mene mislis bar malo,mislis da ne treba da te molim,wrati mi poruku....jer znas da te WOLIM....!!!
launch
Sva moja ljubav cvjeta u rosi za tebe mladicu smedokosi sva je moja ljubav gola i bosa VOLI TE DJEVOJKA PLAVOKOSA.
launch
U ovoj noci prepunoj samoce oblaci na nebu pisu tvoje ime. Samo nebo zna gdje je nocas moje maleno. Kad bi bio ranjen krvi bih ti dala samo da jos jednom budem tvoja ¨MALA.¨ Da te prebolim trazim nacin... tebi vise nista ne znacim. Ne mogu da te mrzim, jos uvijek te volim snazno. Dali te mrzim ili volim tebi nije VAS?NO.
launch
LJUBAV je jedini KLJUC koji odgovara vratima raja!!!
launch
ako mislis da te nevolim..sklopi oci svoje i vidi kakav mi je zivot bez tebe..
launch
Ljubav i prijateljstvo to su lijepe rijeci,al oboje je tesko steci...Zato prijateljstvo poklanjam svima,a ljubav samo voljenina :-)
launch
volim te bez obzira na sve tvoje mane i vrline!!!!!!!
launch
Kada bih pokusao u jednoj poruci da ti opisem koliko te volim .. haha.. to onda ne bi bila moja poruka!
launch
VOLIM NAJ VISE PLAVE OCI,JER ONE ME DOVODE DO LUDILA...........
launch
volela sam jednog decka i on je voleo mene saMO STO SE NISMO VOLELI U ISTO VREME
launch
ti si moje majo slatko vojim te moja mala patko...
launch
..ono sto osjecam tesko je reci... al srce zna da to nisu samo rijeci... tu jos uvijek za tebe mijesta ima... jer otkad zna za te', dusa osjeca samo jedno... molim te dodi, ugrij mi srce sad kad je zima... pusti da jos vjerujem da je toga vrijedno... Volim te, maleni... to nisu samo slova, to je osmijeh na mom licu kad mi se javis, to je toplina u meni kad se sjetim nasih malih uspomena, to je sreca moje duse kad je vjerovala da te ima....
launch
K0lik0 puta mislim gde li si sad..Krenem basx nikuda i sretnem te tad..I tak0 0smeh mi izwuchesx,p0d k0zxu se uwuchesx..I 0pet swe p0 starom..;)
launch
mujo sta je sa tobom ma nervoza donesi mi leda u casi kaze mujo sta god da je jeba ga ja siguran da siguran
launch
Srce cu ti pokloniti.Pazi lomljivo je,pruzit cu ti beskrajnu ljubav i paznju,a nikada razocarati ili povrijediti.Ostvariti zelje i snove...Volim te
launch