Empty input
Već odavno nada u mom srcu je izcezla da cu pronaci luku gdje cu se skriti, usred olujnog mora nadjoh tebe... tebe luku moju gdje cu vjecno biti!  
launch
Ja ne znam sto je zivot i zasto ga svi toliko cijene, meni moj zivot ne znaci nista jer nemam tebe. Kad vidis oci plave boje, sjeti se mene jer su takve moje.  
launch
Vidjela sam te 1-put, vidjela sam te 2-put, i sve je bilo dobro dok te nisam vidjela jer od kad sam te 1-put vidjela, iskreno kazem da sam za tobom poludjela!!!
launch
Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve sto ljudima treba, ljubav je potok sto tece iz raja, a poljubac je putic sto dva srca spaja...
launch
Kad se noc spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac ti saljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti sapne: Mislim na tebe ja!
launch
    Bez tebe je sve ništa, a sa tobom je ništa sve!
launch
  Bog je svim anđelima dao krila osim tebi, jer nije želio da mu najljepši odleti!      
launch
  Čitam knjigu, a oči mi suze, mislim na tebe, što mi srce uze!
launch
    Bori se za sreću, za ono želiš. Ono što mnogo ti znaći, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi će se snaći, ali ljubav poput tebe teško je naći.
launch
    Čokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od lješnjaka. Ne. Šećer. Nema šanse. Jebi ga, i dalje ne nalazim ništa što je slađe od tebe.
launch
Čovjek se budi najčistije duše koja čeka da ju oblikuje budući dan. I zato priušti sebi da ti prvo "dobro jutro" poželi onaj tko te voli. DOBRO JUTRO!    
launch
    Čuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da postojim!
launch
    Da budem sretna jer si mi prijatelj ili da plačem jer je to najviše sto ćeš mi ikada biti?      
launch
  Da se sva mora svijeta razbiju u kapi, koliko bi ih bilo? Da se sve zvijezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo više.  
launch
    Da si lijep, to vidim. Da si dobar, to znam. Da voliš, to mislim. Ali koga, to ne znam.
launch