Empty input
Ti si meni sve, a ja tebi? Sretno Valentinovo od srca ti želim.
launch
Ova poruka oduzela mi je 12 redova, 29 lipa, 2 minute da ju napišem i onda još 7 sekundi da poruka stigne do tebe a sve to da kažem da te volim. Sretno Valentinovo ljubavi.  
launch
Ti si moja najveća ljubav, sve što trebam za sreću! Sretno ti Valentinovo!  
launch
Pogledaj mjesec što na nebu putuje, sjeti se srca što za tobom luduje. Imam jednu želju, a ona je prosta – da si pored mene, bilo bi mi dosta! Sretno Valentinovo!  
launch
Niko ne zna koliko te volim ja Dal se secas kad si mi prvi poljubac dala Dal se secas kad su nam srca stala Dok si moje srce sebi uzela
launch
Poput ljubavi,neznamo ni za mjesto ni vrijeme.Poput ljubavi nerjetko jecamo. Poput ljubavi vjecno ne trajemo... :(
launch
Danas sam poslala svog Andjela da te cuva,ali on se ubrzo vratio i rekao: ANDJELI NE MOGU CUVATI ANDJELE....
launch
VALENTINOVO,sta to znaci? Skup poklon, lazan sjaj? NE! To je nezan dodir,sapat srca,blag osmeh i voljeno bice!
launch
Ljubav je kao zar ptica sto visoko leti,nekad skupi krila a nekad rasiri!Sretno Valentinovo
launch
Nemogu da znam sta mi je zivot odredio ali jedno zasigurno znam da moje usne za tvojim zude i zeljno ceka poljubac tvoj!Sretan dan zaljubljenih
launch
Magle Avalona su misticna znanja, zenska ljubav je velom pokrivena tajna zato iz pehara ispij sad ljubav i nek ti je sretno VALENTINOVO!
launch
U lancima tuge nosim svoje breme,duboko u srcu sa grimiznim slovima pisem tvoje ime da guste magle ne pomute moj um,da se setim da je LJUBAV Bozji dar i zato ti od srca zelim SRETNO VALENTINOVO!
launch
Volim te do zvijezda onih nekih dalekih.. Volim te do maste one tamo velike.. Volim te do krvi ove nase iste... Volim te do ljubavi ove moje bistre.. Volim te u snu kada mjesec dise.. Volim te po danu kada ruka pise.. Volim te do bola uspona i pada.. Ti zauvijek ostajes moja ljubav i moja nada....
launch
samo ti..u mome srcu zivis..u mom srcu imaju 3 kuci u jednojzivis ti u jednoj ja ...ja kuca pored tvoje a tvoja glava pored moje tvoje usne mene ljube volim te i cekam da se moje oci opet zaljube...moje oci vidile tebe i odlucile das se u tebe zaljube...sad smo zajendo i volimo se i tako da danas cestitam ti....recemo valentinovo..
launch
Ljubaw nije Blago,ljubaw nije Sreca....Ljubaw je ono sto srce Oseca...
launch