Empty input
Napisacu na svim ciglama NEDOSTAJES MI i molicu Boga da te bar jedna tresne u glavu, pa da vidis kako boli kad ti nedostajes nekom ko te voli..
launch
Kada zagrlis me znaj mozda ovo nije kraj mozda shvatis da u nama blista onaj stari sjaj, mozda nezan dodir moj te podseti na vreme kad sam bila ta, pridji blize ljubavi mozda nece umreti ono sto smo jedno drugom tako srecni davali..... i na kraju mozda shvatices da bez tebe ja ne mogu ziveti... ljubavi.    
launch
Vratiti se staroj ljubavi isto je kao po ko zna koji puta pročitati isti roman može biti zanimljivo ali kraj se zna!!!
launch
Morao si otići, sad si tako daleko. Još mislim na tebe i nadam se da još nije svemu kraj, da ćemo se ponovo sresti i nastaviti gdje smo stali. VOLIM TE  
launch
Ako te nije pronasla ljubav,potrazi me,bicu kao prije, na istom mjestu svu ljubav skricu od svih...da nikada nikog vise ne zavolim!!!
launch
Ljubav je cigareta dim, a pepeo tuzna uspomena sto ostaje za tim  
launch
volim te, mrzim te, ali drugoj ne dam te! Ljubi dok si mlada sad kad imas kogajer ljubav je slatka a mladost je "KRATKA  
launch
Ovo ti pišem za sjećanje trajno da misliš na mene moja slatka tajno ,nikad ne zaboravi da te voli neko, kome si tako blizu a tako daleko.
launch
TI si trag koji nemogu izbrisatiTI si bol koju nemogu preboljetiTI si plamen koji nemogu ukrotitiTI si onaj kojeg jedino mogu voljeti!!!!JEDNOM DECKU KOJEG NEMOGU PREBOLJETI!!!ZAUVIJEK JA I TI!!!  
launch
Možda ćes imati djevojku koja će se zvati kao ja. Možda će imati smeđu kosu i plava oka dva. Možda će te voljeti, ali ni približno kao ja!.
launch
Previse te volim,suvise sam slab bez tebe,zivot ide dalje ali ti si mi sve,uvek ces biti,bez obzira sta god da ispadne od nas ti ces biti jedina i jedino sa tobom je moj svet kompletan, ne vidim drugi nacin i svrhu zivota a ti kako odlucis,ja te i dalje volim i volecu te do kraja zivota svog,... tvoja zver ;;;(((((((
launch
Nisi ni zamijetio,a srce si mi slomio.Obe?ala sam da ne?u plakati,ni zbog tebe,ni zbog sebe..Sada ipak gorke suze lijem,no poslje ?u svemu da se smijem..
launch
Digo sam ruke od svega,sad mi vise nista ne treba....
launch
Imala si andjelska krila dok si bila u mojim rukama.. Kad sam te ja pustio bog te napustio.. Krila su ti oduzeta do kraja zivota..
launch
Kada ti nekada u zivotu krene lose kada te ubije tuga seti se da imas nekog ko ce ti uvek biti rame oslona i neko ko ce te uvek iskreno zagrliti.Mozda zivot pise nase puteve tako da bi smo ih mi sami uskratili ali kako god to on hteo drago mi je sto te imam u zivotu makar kao prijatelja.Drago mi je sto postoiji neko kao ti i jos mi je draze videti ga srecnog i srecan je onaj ko te drzi u narucje i zivot deli s tobom.
launch