Empty input
Dragi korisnice obavestavamo vas da je vas racun za ovu noc 100 poljubaca! uplatu mozete izvrsiti kod vlasnika kartice od koje ste primili obavestenje.
launch
Mnoge su Djevojke Vrlo Romanticne.Ocekuju da Izjava Ljubavi u Sebi Sadrzi i Prsten
launch
Iako glumim da mi do tebe nije stalo...Za tvoj POLJUBAC, srce bi sve dalo!!! iz ravnodusnosti, ljubav se krije, zar stvarno mislis da mi do tebe stalo NIJE???
launch
pliva patka preko save,nosi pismo na vrh glave,u tom pismu pise,da te volim najvise!!!!
launch
tvoji su poljubci nezni i vreli,bude nemir u meni.tvoji su poljubci poput svile,imas usne nezne i mile.ljubim te mnogo,za lep san,ljubicu te i sutra da ti ulepsam,jutro i dan.
launch
Saljem ti poljupce za dobar dan,saljem ti poljupce za lep san,moji te poljupci nek jutrom nezno bude i latice ruze na jastuk od svile!
launch
Daj mi 1000 poljubaca, pa jos 1000, pa jos 1000... Kad razmenimo milion poljubaca pomesajmo ih zajedno sve dok ih ljubomorni ne budu mogli prebrojati.
launch
zelim mnogo toga od zivota,a najvise sto zelim je da nestane daljina koja nas deli,i da zauvek ostanem na tvojim usnama vrelim,da te ljubi do kraja zivota,vecnosti......
launch
kda padne noc uhvati me hladnoca,oko mene je uzasna samoca,tako bi volela da imam krila,i da ti doletim na usne da te ljubim noc i dan dok god mi usne nepresuse....
launch