Empty input
Želim da vidim okice tvoje da mi ulepšaš noćne boje. U njima ima čudna moć, šaljem ti poljubac za laku noć.  
launch
Bilo gdje si, svjetlo ne gasi, ne zatvaraj vrata vec slusaj kucanja sata, a kad se kazajke spoje znaj da su s tobom misle moje.  
launch
Kad zvijezde zasvjetle u tamnoj noci i nestane dan, zelim ti sreco najljepsi san. Polako se gubim u tamnoj noci, pomislim na tebe i sklopim oci!!!Laku Noć
launch
U tihoj noci dok srce strepi sjeti se mene moj anđjele lijepi, i ne ljuti se sto ti pisem jer bez tebe tesko disem i jos jednom ja te molim ne ljuti se sto te VOLIM.Lijepo Spavaj.    
launch
Kad se probudis jedne divne noci, ti pogledaj kroz prozor svoj i preko najljepse zvijezde primi poljubac moj!!!
launch
Kad se po nebu raspu zvezdice i jedna proviri kroz prozor tvoj, zatvori svoje umorne okice i ljepo spavaj anđjele moj!  
launch
Sjeti se DA TE VOLIM u svakoj usamljenoj noci, pozeli me kraj sebe, mozda cu slucajno doci, mozda doletim i pokvarim ti snove, mozda ti podarim neke dodire nove...!?!  
launch
Dok mirno uzivas, ti i ne slutis kako jedna nemirna osoba zuri neznanim stazama kako bi stigla do tvoje odaje misli i tiho ti porucila: Zelim ti laku noc.
launch
Laku noc ti jos pozelim svaku noc i kad nisi moja ti lepo sanjaj ljubavi, ne znam kolko njih za tobom uzdise, ali jedno znam...ko te voli najvise..  
launch
Nocas cu anđelu ukrasti krila i odleteti do raja da uberem najlepšu ružu za tebe, da ti je stavim na jastuk i poljupcem poželim najlepše snove!
launch
Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nježno ću te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu.Poljubit ću te u snene oči i onda tiho nestati u noći.
launch
  Ljepe snove ja ti želim i sanjaj šta ti srce tvoje najviše želi. Jer ja ti snove izabrati ne mogu, ali ti zato iz srca poljubac poslati mogu.
launch
...Laku noc ti jos pozelim svaku nocc, i kad nisi mojaa ti, lepoo sanjaj ljubaviii.....[A]
launch
Ne mogu da zaspim jer te jako trebam, ljubav da ti pruzim, srce da ti predam.. Usne da ti ljubim, njezno da te gledam, da ti tiho sapnem da te nikom ne dam. Laku noc..
launch
u daljini gdje mjesc sja rastaje se dvoje mladi rastajemo se ti i jaaaa
launch