Empty input
Napisacu na svim ciglama NEDOSTAJES MI i molicu Boga da te bar jedna tresne u glavu, pa da vidis kako boli kad ti nedostajes nekom ko te voli..
launch
Kada zagrlis me znaj mozda ovo nije kraj mozda shvatis da u nama blista onaj stari sjaj, mozda nezan dodir moj te podseti na vreme kad sam bila ta, pridji blize ljubavi mozda nece umreti ono sto smo jedno drugom tako srecni davali..... i na kraju mozda shvatices da bez tebe ja ne mogu ziveti... ljubavi.    
launch
Vratiti se staroj ljubavi isto je kao po ko zna koji puta pročitati isti roman može biti zanimljivo ali kraj se zna!!!
launch
Morao si otići, sad si tako daleko. Još mislim na tebe i nadam se da još nije svemu kraj, da ćemo se ponovo sresti i nastaviti gdje smo stali. VOLIM TE  
launch
Ako te nije pronasla ljubav,potrazi me,bicu kao prije, na istom mjestu svu ljubav skricu od svih...da nikada nikog vise ne zavolim!!!
launch
Ljubav je cigareta dim, a pepeo tuzna uspomena sto ostaje za tim  
launch
volim te, mrzim te, ali drugoj ne dam te! Ljubi dok si mlada sad kad imas kogajer ljubav je slatka a mladost je "KRATKA  
launch
Ovo ti pišem za sjećanje trajno da misliš na mene moja slatka tajno ,nikad ne zaboravi da te voli neko, kome si tako blizu a tako daleko.
launch
TI si trag koji nemogu izbrisatiTI si bol koju nemogu preboljetiTI si plamen koji nemogu ukrotitiTI si onaj kojeg jedino mogu voljeti!!!!JEDNOM DECKU KOJEG NEMOGU PREBOLJETI!!!ZAUVIJEK JA I TI!!!  
launch
Možda ćes imati djevojku koja će se zvati kao ja. Možda će imati smeđu kosu i plava oka dva. Možda će te voljeti, ali ni približno kao ja!.
launch
Ti si još tu na usnama što gore, još si tu gdje je srce moje, još si tu tečeš mi kroz vene ti si još tu, a nisi pored mene! Dobro jutro ljubavi moja...
launch
Recept za današnji dan: jedan smiješak za doručak, obilje smijeha za ručak, brdo veselja za večeru. Dobro jutro!
launch
Probudi se, srce, kad te nježno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji ljepši su od sna! Probudi se ljubavi jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!
launch
Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada saljem, ti ga na usne stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na mene podseti
launch
Dobro jutro ja sam covek koji vam je postavio bombu u krevet, ako ste još u krevetu ne ustajte.... a ako ste ustali vjerojatno ste mrtvi i ja sam anđeo..  
launch