Empty input
Kuc-kuc...Ima li koga? Daj otvori, smrznuću se vani! Zašto me tako zbunjeno gledate? Pa ja sam samo mali anđeo koji je došao da vam poželi : da vam od danas sve krene na bolje, da za sve imate hrabrosti I volje, ljubav da vam bude kao najlepš san I da vam sve bude lijepo kao Badnji I Božićni dan!  
launch
Pun stol s nekoliko svijeća, iskrene osmjehe, miris cvijeća, mir u duši u ove blagdanske dane, sretan Božić vama svima neka svane...  
launch
U ovo blagdansko vece neka ti saonice srece donesu najljepse zelje: radost,ljubav i veselje. Neka sreca i blagoslov do tebe svrate i vjecno te prate. SRETAN BOZIC  
launch
  Gle,poletjese andjeli poput ptica, dotakose osmijeh tvoga lica. Neka i tebi prenesu poruku na krilima bijelim: da ti puno srece i miran Bozic zelim!
launch
Anđele slomljenog krila uvek si tu i uvijek si bila. Sretan bozić želim ti ja to je sve PA DA...    
launch
Tiha je noć svi se raduju sad i snjeg kao nekad je prikrio grad a ja samo želim ruke tvoje dame grle kao da je zadnji put,tužna je noć i ostaje san suze sjećanja padaju na moj dlan da ti kažu one riječi dvje sretan Božić ljubavi volim teeeee….  
launch
Evo pada tiha noć samo javi kad češ doć i oprostit čemo sve jedno drugome,sve što želim to si ti a badnja večer prolazi samo zovi dolazim…..
launch
Ljubav i zdravlje, radost i srecu, stavljam sve u jednu vrecu. Saljem hitno jer vrlo je bitno. Sve zelje tvoje i najlepsi san, neka ti donese Badnji Dan.  
launch
Audi karavan zelim ti za badnji dan, 100 kvadrata novogradnje zelim ti za vece badnje, za bozic sve zelje da ti ispuni ribica zlatna, pa makar ti pozelela da to bude jaxta, ako ti treba jos koja kinta.....onda mora da se rinta.SRECAN BOZIC .:)
launch
cestitam ti slavu Hristova rodjenja najcudesniji datum ljudskoga spasenja, pozdravljam tebe i svakoga tvoga i zelim ti zdravlje i pomoc od boga. HRISTOS SE RODI!
launch
Lijepog li jutros jutra, a jos ljepse bice sutra.Sveto drvo kucu krasi,nek se vidi Srbin da si.Okicena srpska kuca,rakija se pije vruca... Post se posti, vjera cvrsta a krsti se sa tri prsta.Daruje nam pravoslavlje:ljubav.radost,srecu,zdravlje..Svako dobro, miran san nek donese Badnji dan....
launch
Kisa je kisa,sunce je sunce,priroda i ljubav to ti je prolece a kad dodje zima cuje se radost u celom gradu kad dodje Bozic radost je kao prolece....:)
launch
Neka ti Bog daruje snagom ovog badnjeg jutra svvako bolje sutra. Neka ti daruje blagoslov vecni neka su ti svi BADNJI DANI SRECNI. SRECAN BADNJI DAN.
launch
Nocas usni divan san, s mirom slavi Badnji dan, nek ti radost kroz dom tece, s mirom slavi Badnje vece, nek ti srecom dom zablista, na rodjendan Boga Hrista.
launch
kolede mede padnalo grede,utepalo dete,dete se maci babo ga kvaci so cetiri jajca guskini,sotkini, jutre ce je BOZIC ce koljemo tele,tele vika lele ne koljite mene cu vam orem basta ce sadimo zelje,da pravimo pite da jedemo svite,tetka daj jedan ora,ako nedas ora nece svati zora
launch